BELEEF DE ADRENALINE, DOMINEER HET AVONTUUR

MB Rally experience

MB Rally Experience

In oktober 2021 ontstond een ambitieus idee dat de basis zou leggen voor een unieke Rally-Raid School: MB Rally Experience. Deze school, in het leven geroepen door Mitchel van den Brink, voormalig coureur bij Team de Rooy, biedt een toegankelijke mogelijkheid voor zowel beginnende als ervaren rallyrijders om zich te verdiepen in de complexe wereld van rallytrainingen. Geïnspireerd door tips en tricks van niemand minder dan Gerard de Rooy tijdens een test in Marokko, besloot Mitchel van den Brink zijn passie voor de sport te delen en een brug te slaan tussen ervaren coureurs en nieuwkomers in de rallywereld.

Let op: je wordt doorgestuurd naar de website van MB Rally Experience.

UNIEKE AANBOD

MB Rally Experience nodigt je uit om het avontuur van rallyrijden te ontdekken met ons exclusieve aanbod. Van leerzame trainingen tot mooie trips, wij leveren een uniek spectrum van beleving voor zowel beginners als ervaren coureurs.

Schrijf je vandaag nog in voor onze uitdagende rally-avonturen, onder leiding van ervaren instructeurs en rallycoureurs. Leer de kneepjes van het vak en verbeter je rijvaardigheden om de uitdagingen van het rallyterrein aan te gaan.

Let op: je wordt doorgestuurd naar de website van MB Rally Experience.