Driftend over het ijs!

Brink Ice experience

Brink Ice Experience

Februari / maart 2024

Driftend over de Finse ijsplaten… Door de snelheid en de grip op het ijs krijgt u een optimale rally ervaring die zeer toegankelijk is. De speciaal voor het rijden op ijs geprepareerde Can-Am Maverickc, met ruim 200pk aan boord, is door zijn 4×4 gemakkelijk door elke bocht te loodsen. Door deze karakterstieke eigenschap en lage gewicht gepaard met een krachtige BRP turbomotor beleeft u een maximale rally experience!

In deze tweedaagse ijstraning kunt u zich maximaal uitleven op verschillende geprepareerde ijstracks. De eigenschappen van de Can-Am zijn gemakkelijk onder de knie te krijgen op de ruime ijsplaat in de omgeving van de accommodatie. Daarna kun je de uitdaging gedurende de training zeker vinden op de smalle, speciaal aangelegde, (bos)tracks.

Concreet

Je vliegt vanaf Schiphol richting Finland waar een shuttlebus je naar de locatie brengt. Je overnacht in een comfortabel appartement waar alles verzorgd is. Je komt immers voor één ding en dat is driften!

Na twee dagen driften gaan we (optioneel) een sneeuwscooter of husky tour maken waar we de training mee afsluiten. Ik stap graag bij je in om de rijvaardigheid naar een hoger niveau te brengen. Drift je liever alleen of met een vriend(in) dan is dat ook geen probleem! De volgende dag brengt de shuttle je weer terug naar het vliegveld en verlaat je het mooie (koude) Finland.

Programma

09:00-10:00: Ontbijt
10:30-10:45: Briefing
10:45-12:00: Driften
12:00-13:00: Lunch
13:00-16:00: Driften
16:00-17:00: Dag afsluiting

Eten wordt volledig verzorgd door een lokale chef-kok.
Bij specifieke wensen is er van alles te regelen, laat mij je wensen weten!

Exclusief

De locatie is exclusief voor Van den Heuvel Motorsport en Brink Rally Experience. Hierdoor heb je nauwelijks te maken met drukte op de banen en is één op één training zeer goed uitvoerbaar. De speciaal voor de rally geprepareerde voertuigen, een Can-Am X3, worden dagelijks onderhouden en staan er zodoende elke dag weer fris bij. Optioneel kunnen we content verzorgen van de Rally experience. Denk hierbij aan FPV Drone shots en Actie edits. Om deze content te personaliseren kunnen wij de Can-Am ook in jou eigen huisstijl wrappen.

Adventure

Een groot aantal getalenteerde WRC-coureurs komt uit Finland. Zij brengen de hele winter door op ijs of in de sneeuw totdat ze het karakter van de rallyauto kunnen dromen. We zoeken een goede combinatie van endurance en plezier om maximaal avontuur te beleven en dat onder het noorderlicht. Zo kunnen we bijvoorbeeld een sneeuwscooter en/of Husky-tour organiseren voor jong en oud.

Zie je jezelf al dwars gaan op het Finse ijs?

Zie jij het wel zitten om de Finse ijsplaten te trotseren met Brink IceExperience? Laat dan je gevens achter via het contactformulier en we nemen contact met je op, om samen jouw de ultieme Ice experience te gaan beleven!

Niet zo van de kou?

Geen probleem we bieden ook een Rally Experience in de zonovergoten duinen aan.