Surfend door de duinen!

Brink Rally experience

Brink Rally Experience

Mei & oktober 2023

Surfend door de duinen leer ik jou graag rallyrijden in een buggy of truck! Ambities om een officiële rally te rijden of enkel voor de fun? Het maakt niet uit, ik ga het je leren.

In drie of vier dagen ga ik doormiddel van persoonlijke coaching jou de kneepjes van het vak leren om zelfstandig door de Sahara desert te kunnen knallen. Helaas is het (uit ervaring sprekend) moeilijker dan het eruit ziet, maar door de juiste coaching kan ik jouw ‘driving skills’ naar een hoger niveau brengen.

We rijden in 4X4 Cam-am Mavericks met ruim 200pk. Je zult er na een paar dagen achter komen dat het niet om het vermogen draait (wat we genoeg hebben), maar om de flow die we creëren door een hoog constant tempo te rijden. Daarbij is vooral één element belangrijk: rust, het is immers een endurance.

Concreet

Aan het einde van de dag stap je in het vliegtuig op Schiphol, je vliegt richting Marokko. Rond 23.30 uur land je en na een uurtje in de taxi sta je midden in de Sahara woestijn. Daar is een mooi gelegen hotel je tijdelijke verblijfplaats. Na een lange reis starten we de eerste dag rustig met een briefing en rond de middag zal het programma beginnen. Na drie of vier dagen training, maar vooral veel plezier gemaakt te hebben, rijden we via een rallyproef naar een hotel waar een Hamman massage op je wacht. De volgende ochtend vertrek je weer vroeg richting het vliegveld, zodat je in de loop van de middag weer terug bent in Nederland.

Planning

1e dag: ochtend ontbijt en briefing/ Offtrack pistes + level 1 dunes rijden.

2e dag: ochtend level 1 dunes/ middag: lunch + relaxen/ namiddag: level 2 dunes

3e dag: ochtend level 2/3 dunes/ middag: lunch + relaxen/ namiddag: foto op hoogste duin en rallyproef rijden

Exclusief

Per training ontvang ik (bij voorkeur) twee of maximaal drie personen zodat een één op één coaching mogelijk is. We hebben diverse roadbooks om het rallyrijden voor zowel coureur als navigator te leren. De speciaal geprepareerde buggy’s worden elke dag geprepareerd zodat we de volgende dag weer friskunnen beginnen. Optioneel kunnen we content verzorgen van de Rally experience. Denk hierbij aan FPV Drone shots en Actie edits. Om deze content te personaliseren kunnen wij de Can-Am ook in jou eigen huisstijl wrappen.

Adventure

De Dakar Rally wordt niet voor niks de zwaarste rally ter wereld genoemd. Rally rijden is endurance en door de lange dagen zal je vermoeid raken waardoor er fouten worden gemaakt. We zoeken een goede combinatie van endurance en plezier om maximaal avontuur te beleven. Indien gewenst kunnen we de tweede dag in een duinkamp overnachten en de zonsopgang kijken op een kameel, of gewoon met de buggy op de hoogste duin.

Meld je aan voor deze unieke ervaring

Zie jij het wel zitten om de duinen te trotseren met Brink Rally Experience? Laat dan je gevens achter via het contactformulier en we nemen contact met je op, om samen jouw de ultieme rally experience te gaan beleven!

Niet zo hitte bestendig?

Voor ‘koele kikkers’ bieden we ook een Ice Experience aan op de Finse ijsplaten.